Zara

Stilsikker mote til en rimelig penge

Betal med: Bankkort, faktura, PayPal. Prismatch: Nei. Delbetaling: Ja. Gavekort: Ja. Besøk Zara

Zara er et av de virkelig store internasjonale motefirmaene. I denne artikkelen skal vi se nærmere på den norske nettbutikken deres.

Stilsikkert og rimelig

Til tross for at nettbutikken nærmest ser glamorøs ut, er ikke prisnivået avskrekkende i det hele tatt. Snarere tvert imot. På Zara finner man en del rimelige klær, som som bl.a flere damekjoler til under 100 kr og damejakker til under 200 kr, for å nevne noe.

Zara har et godt utvalg av klær, først og fremst for damer, men utvalget for herrer og barn er heller ikke til å kimse av. For damene tilbyr Zara blant annet blazere, kåper, ytterjakker, jumpsuits, skjort, skjørter: ja, i grunn de fleste type ordinære plagg. Zara har også dresser for kvinner og tøy ment for bruk på stranden. Man trenger heller ikke å være moteekspert for å se at plaggene til Zara er nøye utvalgt. Stil og eleganse går igjen som en rød tråd.

For herrene finner vi også en rekke ordinære plagg: blazere, vinterjakker, gensere, bukser, også videre. Zara har også et visst utvalg av dresser for menn. Når det gjelder barn, finner man klær både for de yngste og de eldste. Også her finner man de fleste type ordinære plagg, og også klær som joggedress, snekkerbukser og undertøy.

Store produktbilder

Rent visuelt skiller Zara seg litt ut i mengden. Ikke bare ser nettsiden ut som en motekatalog i seg selv, med stilsikker typografi og flotte bilder, men også selve produktsidene er jo verdt en titt i seg selv. I motsetning til en del konkurrenter, vises nemlig hvert produkt frem med et stort bilde av en modell. For mange kan dette være til stor hjelp, da man lettere får et inntrykk av hvordan plagget egentlig tar seg ut

Besøk Zara

Varekategorier

Barneklær, Dameklær, Herreklær, Klestilbehør, Klær, Sko

Kontakt Zara

Telefon: 80031048